Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák az SMB Management Kft. (Székhelye: 1096 Budapest, Sobieski János utca 38. – Adószám: 23356034-2-43) mint szolgáltató által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Szolgáltatói adatok:

A szolgáltató neve: SMB Management Kft.
A szolgáltató székhelye: 1096 Budapest, Sobieski János utca 38.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@kmumarketing.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-395885
Adószáma: 23356034-2-43
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Cégbíróság
A szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:


Termékeink online marketing ismeretterjesztő anyagok, például könyvek és online tanfolyamok.

Ezen termékeink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül.

A honlapon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos!

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap tetején láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, szintén az űrlap tetején található meg. Online tananyag esetén, vagy Havidíjas Klubtagság vásárlásakor nincs szállítási díj.

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek!

Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

Rendelés menete, fizetés és szállítás:


A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét és adatait. Itt esetenként lehetősége van egy pipálós mezővel további termék hozzáadni a megrendeléséhez. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra. Ha korábban már vásárolt nálunk, akkor érdemes ugyanazzal az email címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Ezt követően (amennyiben bankkártyás fizetési módot választott) az OTP Simple rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet.

OTP SimplePay adattovábbítási nyilatkozat:


A vásárlással elfogadja, hogy az SMB Management Kft. adatkezelő által a kmumarketing.hu és balilaszlo.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére.

A továbbított adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Online bankkártyás fizetés információk


A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítőt kapunk, hogy teljesítve lett a rendelés. Így azonnal indítjuk a csomagját, melyet a rendeléstől számítva 2-5 munkanapon belül kézhez kap.

Online csomag esetén többnyire 1 órán belül, de rendszerleállás esetén legkésőbb 1 munkanapon belül átküldjük a belépéshez szükséges adatokat, és megtekintheti a rendelt tananyagot.

A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17 óra között végzi. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A terméke(ke)t ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheti át.

Elállás joga


A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés


A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.

Panaszkezelés


Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot. A csomag átvételekor tapasztalt probléma esetén értesítsen fent feltüntetett telefonszámon. Már átvett csomagok esetében kérjük, hogy e-mailben jelezze felénk az alábbiakat:

  • Rendelési szám
  • Panasz típusa és leírása

Email címünk: hello@balilaszlo.hu

Ismétlődő bankkártyás fizetésre vonatkozó különös feltételek


A Havidíjas Klubtagság egy rendszeres előfizetési programunk, mely külön oldalon rendelhető a többi terméktől.

Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

A Havidíjas Klubtagság előfizetés során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta / évente megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (balilaszlo.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá. Nem tárolunk tehát bankkártya adatokat, a Simple egy “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy a saját fiókjában, vagy emailben (hello@balilaszlo.hu címen) a Havidíjas Klubtagság lemondását nem kéri.

A pénzt havi előfizetés esetén mindig a hónap azon napján próbáljuk meg először levonni, mely napon az előfizetés indult. Éves előfizetés esetén pedig egy évvel az előző fizetést követően.

Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást. Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy a Klubtag kérte a tagságának megszűntetését, a Klubtagság az előfizetés lejártát követő 3 munkanappal automatikusan megszűnik.

Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni a Havidíjas Klub szolgáltatásain belül kínált tananyagokat és online tréningeket, továbbá a felhasználó a zárt szakmai csoportból is eltávolításra kerül.

A véletlenül megkezdett, kifizetett előfizetési időszakokat nem áll módunkban visszatéríteni.

A Havidíjas Klubtagság egy felhasználónév / jelszó párossal vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk.

A Havidíjas Klub belépését más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy felhasználónév és jelszó párossal csak egyetlen személy használhatja a Klubottagságot.

Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a tananyagokat.

Az online tréningek, előadássorozatok és egyéb rendezvények esetében a programokra a változtatás jogát fenntartjuk.

Ezen online esményeken (webiunáriumok, előadások, oktatások, tréningek) és rendezvényeken képek és videofelvétel készülhet, melyet az eseményen való részvétellel a résztvevők elfogadnak, és hozzájárulnak, hogy a készült felvételeket a SMB Management Kft. korlátlanul, oktatási és marketing célból felhasználja.

Ezzel kapcsolatosan a résztvevőknek követelésük nem lehet, ha csak azt előre, a rendezvény előtt írásban nem jelzik. Ebben az esetben a Szolgáltató megtagadhatja a részvételi lehetőséget a Vásárlótól.

Vegyes rendelkezések


Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni.

Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A SMB Manegment Kft. és Bali László egyéni vállalkozó által kiadott tananyagok, tréningek tartalmazhatnak hirdetési termékekkel kapcsolatos pénzügyi természetű információt.

A hirdetési tevékenység kockázattal jár, és az oldalnak nem célja a teljes kockázati skála részletes bemutatása. Minden résztvevő saját felelősségére hirdet az ismertett hálózatokon és kampányok használatával, ezzel kapcsolatosan a résztvevőknek követelésük nem lehet.

Az oldalon és a tananyagokban bemutatott adatok és kalkulátorok a legjobb igyekezetünknek megfelelően készülnek, de azok pontosságért felelősséget nem vállalunk. Minden adatot, kalkulációt kérünk, hogy magad is ellenőrizz le mielőtt az alapján döntést hozol. Az általunk bemutatott számítások pusztán iránymutatásként szolgálnak.

Kelt: Budapest, 2020. 12. 22.